Monday, August 23, 2010

sekadar hadir, Menyapa sepi

Assalamualaikum, dan harap-harap suma sihat-sihat belaka!

Kononnya, entry sebelum ni semangat nak smbung bedah buku tapi maaf, busy!! busy la sangat tapi tu lar, insyaAllah akan try habiskan jgak..maybe wat sinopsis for the whole book... doakan moga saya diberi kekuatan untuk habiskan buku tu..

Sedaq tak sedaq dah 13 hari posa kn? pejam celik, pejam celik..daaaah nk dekat 2minggu kita posa ann?

Hmm tah la, macam-macam dugaan la bulan posa ni kn, sumanya adalah utk menguji diri kita suma.. harap2 kita suma kuat la nak lawan nafsu n diri yg telah dididik syaitan sebelum da tinggaikan kita pada bulan ni an ? tapi yang pasti kita kena la lawan n jadikan bulan ni, bulan utk kita istiqamah dengan amal-amalan kita tu.. bukan senang nk jumpa bulan ramadhan, xtaw la jumpa ka dak g, bln ramadhan akan dtg, ni pon xpasti boley smpai habis ka x..hmm sbb tu kita kena buat sehabis baik, dan jangan biarkan ramadhan kali ni berlalu mcm tu ja.. but we must grab the opportunity in this month! cheeee BI xpandai pon nk speaking gak...xley blah!! (^_^) senyum kambing!

hmm pasai ramandan, ni pasai satu lagu nasyid plak, hmm hmm asyik gila dengar lagu ni, nk taw lagu pa? kumpulan pa? hmm xlain dan xbukan my pebret team nasyid hijjaz, mmg xjemu dgaq lagu2 depa ni..syahdu ja.. hmm lagu yang dimaksudkan RIMBUN KEAMPUNAN... cari punya cari xdak la pulak lirik nya..xpa len kali lar, kita ganti yang ni... tp mmg best lagu tu, bagi saya la, sedap didengaq dan liriknya yang penuh bermakna~

Kala SUBUH..
http://www.senikata.com/lirik-lagu-nasyid/hijjaz/kala-subuh.html

No comments:

Post a Comment