Friday, January 28, 2011

Kalut sudah~

Salam..hari ni hari yang dinantikan nak balik kampung tercinta, nun jauh kat utara nuh, ulu plak tu, baling tapi turun sungai petani n tidur umah pak long dulu, esok sabtu baru balik umah, n makan kenduri kat umah tok wan..best2 kumpul ramai2... hehehe tapi

hari ni, kalut smcam, apa yang dirancang tak jadi, nak p kelas akidah n fekah pon tak dapat sebab setelkan esaimen marketing... dari cafe hs ke econs...hmm jauh2, nak p engin dah tak terdaya, masa pon dah cemburu kat diri ni, so tak jadi p kelas tu huhu sedih dah la baru yang kali pertama..

ni nak balik umah pon tak packing barang lagi ni, hmmm ok la nak gerak 2.30 so... jom2 balik. online kat umah plak nanti.. byk kerja perlu disetelkan nanti, esaimen, kerja brc, study for midterm...urmmm study ker?? hahaha hmm byk la.. kena buat list ni, nanti suma tak buat, lagi susah kan..

~SELAMAT BERCUTI SUMA~

2 comments:

  1. slamat bercuti yani! tp otak tak ikut cuti byk keja naa. huu..

    ReplyDelete