Thursday, February 17, 2011

pilihanraya kampus

salam 'alaik.... salam PRK!!

Alhamdulillah ni kali kedua dapat peluang pengundi kot kalu dipanjangkan umur... mengundi utk kuliah tercinta.. dengaq kata dah 13 kerusi dimenagi pro-M..memang terbaik la..jom kita jengok sini tgok, PROMAHASISWAUIAM tima kasih pak cik tenet bagi maklumat, dah lama cari neh, hih~ moga biah islamiah terus tersemat di uiam.. jangan kita tersilap memilih calon... bahaya!!.. pilihlah orang selayaknya.. jangan mudah terpedaya dan setiap click anda tu akan membawa perubahan kepada uiam terutamanya dikuliyah anda, vote for the right person for the right reason.. kerana anda akan dipersoalkan di akhirat kelak.. permulaaan yg baik, t dapat gak pengalaman kot utk pilihanraya umum akan datang plak huhu bajet macam boleh mengundi ja hihi.... harapnya sempat la mengundi untuk negara pulak... nama pon negara demokrasi... sayang malaysia.. hahaha satu lagi pengorbanan tak terhingga saya kot, taim2 exam berderet pon semangat, jom wujud gelombang prk kat uiam.... JOM KITA PAKAT2 P MENGUNDI!!! huhu tak sabaq nak tunggu 22 Feb 2011 (hari pengundi)

No comments:

Post a Comment