Wednesday, December 12, 2012

FOR YOU MY LOVELY SISTER

KAD KONVO UNTUK KAK LONG
BULAN 10, 2012

Rasa macam baru semalam ja p konvo ang, tapi hujung minggu ni, ang dah nak berlepas p dah. K.ngah ada praktikal skill pulak hari ahad ni. So,tak dapat la nak hantaq kat KLIA. Takpa la, nak buat lagu mana kan, doa k.ngah akan mengiringi pemergian k.long. Terharu dak? Please terharu, sebab nanti aku mesti rindu nak makan makanan ang masak, sapa nak masak nanti kalu aku balik? Aku la plak kena belajaq masak. hmmm sapa yang nak buat pizza, roti-roti etc, kek cheese, mesti kami akan rindu suma tu. Sob.. sob..sob.. T_T

Serius sedih, tak leh nak subway2 dah ngan hang!!  hahaha usik-usik manja, gaduh-gaduh sayang. Luahan hati dan perasaan =(   

Hari ni 12.12.12, so pilih tarikh hari ni (rabu)  nak post something khas untuk k.long,
sweet nya I XP


 TAHNIAH ATAS KEJAYAAN 
DAN SELAMAT MENERUSKAN PERJUANGAN DI SANA,
KOTA KINABALU, SABAH. 
HAVE A SWEET MEMORY THERE
LOVE YOU
MY SIS.


 Sedih ka gembira pun tak tau. My sis dapat tawaran j-Qaf kat seberang sana. Apa pun tahniah k.long, rezeki dari Allah tu, menjadi seorang guru adalah profession yang mulia. sambutlah dengan seikhlas hati dan peganglah amanah dari Allah itu sebaiknya untuk mendidik anak bangsaa dan menyebarkan dakwah di sana. Semoga diberkati Allah. Mendapat ganjaran mulia disisiNya. Ameen

P/S: Jaga diri, jaga hati, jaga iman, jaga ibadah dan jaga segala yang berkaitan. =)
~Allah itu tuhan kita, letakkan segalanya pengharapan kepadaNya, mohon perlindungan, kekuatan padaNya tika kita susah dan senang, Semoga Allah lancarkan dan permudahkan perjalanan kita di dunia ini, Ameen~

No comments:

Post a Comment