Sunday, January 20, 2013

Kenangan Lalu

Dengan ini mempersembahkan.

 (Gambar di Surau Hafsa, Pejabat Telaga Biru)

(Saja sesuka hati teringat kenangan lalu)
^_^

Mengimbau kenangan semasa study, kemas bilik bila berakhir semester,
bercanda mesra bersama rumate-rumateku dan 'geng hafsah'
semuanya di Mahallah Hafsah
 Bersama 'geng Hafsa' my last gathering.
Yang sem lepas tak dan nak join depa pi makan steambot, =( 
Sedih la pulak sebab ramai daripada mereka (accounting student) ada praktikal training semester depan.

 Board Semester 1 2012/2013
Hafsah G 3.4
Rumate: Fatin, Along Husna & Salwa
Next semester In shaa Allah kita jumpa lagi
(^_^)
 
 Board dan meja study,semasa study week
Penuh, penuh, penuh. XP
Menyiapkan research paper dan assignment
hahahaha


Kosong.. kosong..kosong =)
Akan diguna semula untuk semester terakhir, In shaa Allah =)
Semester 2 2012/2013

 
 Board Semester 2 2011/2012
Hafsah G 4.4 (Kenms's Room)
Rumate: Fathin, Timmy & Akmal
Masa Final Exam

Board Semester 1 & 2 2010/2011
Bilik G 3.6
(Kenangan rerumate ngan Fatin Hasanah, Kak Piah & Anys)
Kenangan terindah bersama-sama mereka ini
Sweet memory, Sayang kalian
~Ukhuwwah Fillah Abadan Abada~
 
JOM BERKEMAS, NAK BALIK KAMPUNG
~Kedah, Aku Datang~

Semester 1 2012/2013 (Baru-baru ni)
Longgok-longgok dulu,
Nanti kita kelas-kelaskan naa.
Pening lalat time mengemas.
 Kumpul barang atas meja
Selerakkan dulu
Pastu kelas-kelaskan yea

Beg letak satu tempat


 Keadaan bilik G 4.4 sebelum kemas
macam biasa, selerakkan dulu, katil, meja & dilantai
Lepas tu baru kemas elok-elok
sebab sem berikutnya pindah bilik baru =)
 
Dan ada praktikal training shortsem nya
Kena angkut barang p letak rumah mak tam
Terima kasih mak tam sebab bagi pinjam rumah letak barang aritu ^_^
Nasib la rumah mak tam dekat ja. =)

Wish Lists Bilik G 4.4 "Kenms's student"
3 orang BBA Seorang BECS
Kecoh bilik ni duduk ngan depa 3 orang tu.
Jadi tempat mengadu dan luah perasaan mereka bertiga
Cik Tim suka mengadu bila kena buli ngan cik Kemal & Fathin
Bilik ni selalu jadi port lepak 'geng hafsa econs'
 
Masing-masing ceria dan menceriakan
Terima Kasih Cik Tim, Cik Kemal dan Cik Fathin
Menceriakan hari-hari saya di semester 1 & 2 2011/2012

Alhamdulillah dah siap kemas, G 3.6
Baru sebahagian tak termasuk beg baju
(^_^)

 Ok, jom balik kampung!
(^_^)

Menggamit kenangan ketika taaruf week bulan Disember 2009
Semester 2 2009/2010
Kami sebahagian 'Geng Hafsah'
Muda remaja berbaju batik
Cantik, motif buluh berwarna ungu

 
Alhamdulillah, mereka 'geng usrah tercinta'
~Big Bang Forever~
Sentiasa menjadi nadi penggerak
jasad rohaniku
Kekuatan, kecintaan, Kemesraan
Di setiap semester ku
Andak sayang kalian sesungguhnya
kerana Allah kita dipertemukan

Ukhwah Fillah Selamanya

 Pinjam jubah k.long sebab tu warna kelabu
Yang sebenarnya bakal dapat warna kuning In Shaa Allah
Semoga semester berikutnya berjalan lancar
Diberikan kemudahan menuntut ilmu
dan keberkatan dalam pembelajaran
Ilmu dunia dan akhirat
 In shaa Allah bakal menjadi graduan berjaya di dunia dan akhirat
Ameen

~Kadang-kadang kita perlu menoleh ke belakang untuk menyusuri jalan kehidupan dihadapan kerana tanpa kenangan masa lalu maka tiadalah kita di hari ini~

No comments:

Post a Comment